Anniina Moilanen

Olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 1997 ja alusta asti olen työskennellyt tuki-ja liikuntaelinvaivojen parissa. Tällä hetkellä käyn Ortopedisen manuaalisen terapian OMT erikoistumiskoulutusta. Olen syventänyt osaamistani selkärangan toiminnan ja terapeuttisen harjoittelun osalta 2,5 v koulutuksella Jyväskylän AMK:ssa sekä lisänäkemystä Tule- ongelmien kanssa työskentelyyn ovat tuoneet Kinetic Control, Somatic Pilates koulutus ja The performance Matrix koulutus Englannissa.

Olen itse ollut aktiivinen ja monipuolinen liikkuja pienestä pitäen lajeina mm: jalkapallo, joukkuevoimistelu, laskettelu, pyöräily, kuntosali.

Erityisesti olen kiinnostunut selkärankaperäisistä oireista, rankaperäisistä yläraajoihin tai alaraajoihin säteilevistä oireista, olkapää ongelmista, lonkan ja polven ongelmista. Myös traumojen, rasitusperäisten ongelmien ja leikkausten jälkeinen kuntoutus on tärkeä osa työtäni. Olen toiminut eri lajien urheilijoiden parissa (taitoluistelu, koripallo, jalkapallo, uinti, voimistelu, jääkiekko). On kyseessä nuori, työikäinen tai seniori liikkumiseen ja kuormitukseen liittyvät kiputilat ja ongelmat sekä niiden tutkiminen ovat mielenkiinnon kohteitani.

Työni tarkoitus on parantaa ja optimoida kehon toimintaa, parantaa toimintakykyä ja lievittää kipua.

Voit varata fysioterapiaan ajan soittamalla 041 5454 408

OMT-Fysioterapia  45min – 73€ (kela korvaus 6€)
 OMT-Fysioterapia 60min – 80€ (kela korvaus 8€)