Pilates

Ryhmäliikuntatunnit keväällä 16.8.2022 alkaen:

Tiistaisin klo 18.30-19.30 – Pilates Voima

Keskiviikkoisin klo 18.30-19.30 Pilates

Sunnuntaisin klo 17.15-18.15 – Pilates 

4.9 alkaen klo 18.30-19.30 – ÄijäPilates 10 x kortilla

Tunnille voit ilmoittautua  

Lisäksi tarjoamme myös yksityistunteja tämän aikataulun ulkopuolella. Ota yhteyttä varataksesi tunti osoitteeseen info@fysiolink.fi tai numeroon 041 317 2560.

Hinnasto

 

Kertalippu 20€
Sarjalippu 5 x 90€
Sarjalippu 10 x 160€
Sarjalippu 15 x 225€

Yksityistunnit 60 min
Yhdelle henkilölle 75€
Kahdelle henkilölle 50€/Hlö
Kolmelle henkilölle 40€/hlö

Yksityistunneista pyydämme ottamaan yhteyttä meihin niin sovitaan sopiva ajankohta!

Maksaminen

Maksun voitte suorittaa helposti varauspalvelussamme sekä paikanpäällä pankki-, luottokortilla, käteisellä tai laskulla. Lisäksi maksuvälineenä käytössä Edenred, Smartum, Eazybreak ja ePassi.
Paperilaskusta veloitetaan 8€ toimistomaksu.

 

Pilates on kehonhallinta tekniikka, joka perustuu 34 klassisen pilateksen liikkeeseen. Se vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Pilates-harjoitteet käynnistyvät keskivartalon syvien lihasten aktivoitumisesta, ja useimmiten ne toteutetaan lateraalisen hengityksen rytmissä.

Pilateksessa tavoite on sitoa kehon eri osat hyvään toiminnalliseen yhteyteen toistensa kanssa. Menetelmän harjoittelu vaatii tarkkaa keskittymistä ja harjoitteiden puhdasta suorittamista, jotta siitä saisi parhaan mahdollisen hyödyn irti.

Pilatesmenetelmä on ollut koko olemassaolon muutoksessa pyrkien mukautumaan uuteen tietoon ja yhdistämään se vanhempiin oivalluksiin ja kokemuksiin. Näin siitä on muovautunut vuosikymmenten saatossa huippuunsa hiottu kehonhallintamenetelmä, joka vahvistaa selkärankaa tukevia syviä lihaksia ja keskivartaloa tehokkaasti. Kohentaa ja ylläpitää ryhtiä ja pitää selkärangan terveenä ja liikkuvana.

Pilates sopii kaiken ikäisille liikuntaa aloittelevista huippu-urheilijoihin, synnytyksestä palautuville ja heille jotka haluavat terveen ja tasapainoisen vartalon.

Pilates Voima on  pilatestunti, jossa tehdään perinteisiä pilatesharjoitteita pienien käsipainojen ja muiden pienvälineiden kanssa. Tunti sopii kaikille, tunnilla jokainen saa tehdä harjoitteet oman kuntonsa mukaisesti. 

Selkä Pilates tunnilla keskitytään selän hyvinvointiin. Tunnilla liikkeet tehdään omassa tahdissa ja oman kunnon mukaan. Tervetuloa niin aloitteilijat kuin pilatesta ennenkin harrastaneet.

ÄijäPilates on oma pilatestunti miehille. Tälle tunnille voit osallistua ilman aikaisempaa kokemusta.