Pilates

 

Toimemme koronavirusta vastaan:
Etelä-Suomen aluehallintoviraston perjantaina 26.2.2021 antaman päätöksen mukaisesti keskeytämme ryhmätuntimme tilapäisesti 1.3.-31.3.2021 väliselle ajalle.
Ilmoitamme jatkosta kun saamme lisätietoja.

Ryhmäliikuntatunnit kokoontuvat mm. seuraavina ajankohtina:

Tiistaisin
klo 7:00-7:45 Pilates – Toistaiseksi tunti peruttu

Keskiviikkoisin
klo 18:30-19.30 Pilates

Lauantaisin 
klo 9.30-10.30 TeemaLauantai

– vaihtuvalla teemalla kehonhuoltoa: FasciaMethod, FlowJooga, pilates ja venyttely

Sunnuntaisin
klo 18:30-19:30 Pilates

Tunteja on lisäksi myös tämän aikataulun ulkopuolella jotka voit aina tarkistaa varaussivultamme!

Hinnasto

 

Kertalippu 20€
Sarjalippu 5 x 90€
Sarjalippu 10 x 160€
Sarjalippu 15 x 225€

Tunnille voit ilmoittautua tästä!

Yksityistunnit 60 min
Yhdelle henkilölle 75€
Kahdelle henkilölle 50€/Hlö
Kolmelle henkilölle 40€/hlö

Yksityistunneista pyydämme ottamaan yhteyttä meihin niin sovitaan sopiva ajankohta!

Maksaminen

Maksun voitte suorittaa helposti varauspalvelussamme sekä paikanpäällä pankki-, luottokortilla, käteisellä tai laskulla. Lisäksi maksuvälineenä käytössä Edenred, Smartum, Eazybreak ja ePassi.
Paperilaskusta veloitetaan 8€ toimistomaksu.

Tarjoamme myös pilatesta ja kehonhuoltotunteja etänä!

Suljetussa FysioLink-Anytime Facebook-ryhmässä kaikki Pilates ja kehonhuolto livetunnit ja tallenteet hintaan VAIN 21.90 €
Uutuus tunteina toivotut äitiys- ja lihaskuntotunnit! 
Tartu tilaisuuteen ja laita meille sähköpostia osoitteeseen info@fysiolink.fi niin saat tarkemmat ohjeet ja tiedot miten toimia.

 

Pilates on kehonhallinta tekniikka, joka perustuu 34 klassisen pilateksen liikkeeseen. Se vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Pilates-harjoitteet käynnistyvät keskivartalon syvien lihasten aktivoitumisesta, ja useimmiten ne toteutetaan lateraalisen hengityksen rytmissä.

Pilateksessa tavoite on sitoa kehon eri osat hyvään toiminnalliseen yhteyteen toistensa kanssa. Menetelmän harjoittelu vaatii tarkkaa keskittymistä ja harjoitteiden puhdasta suorittamista, jotta siitä saisi parhaan mahdollisen hyödyn irti.

Pilatesmenetelmä on ollut koko olemassaolon muutoksessa pyrkien mukautumaan uuteen tietoon ja yhdistämään se vanhempiin oivalluksiin ja kokemuksiin. Näin siitä on muovautunut vuosikymmenten saatossa huippuunsa hiottu kehonhallintamenetelmä, joka vahvistaa selkärankaa tukevia syviä lihaksia ja keskivartaloa tehokkaasti. Kohentaa ja ylläpitää ryhtiä ja pitää selkärangan terveenä ja liikkuvana.

Pilates sopii kaiken ikäisille liikuntaa aloittelevista huippu-urheilijoihin, synnytyksestä palautuville ja heille jotka haluavat terveen ja tasapainoisen vartalon.

PowerPilates on  pilatestunti jossa tehdään perinteisiä pilatesharjoitteita pienien käsipainojen ja muiden pienvälineiden kanssa. Tunti sopii kaikille, tunnilla joikainen saa tehdä harjoiteet oman kuntonsa mukaisesti. 

  

FysioLink