Terhi Uusi-Luomalahti

Olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2000. Olen itse ollut aktiivinen urheilija ja jalkapallossa pelannut aina maajoukkueessa asti. Vuoden 2006 jälkeen lopetin aktiiviuran ja olen siitä asti valmentanut nuoria sekä aikuisia jalkapallossa (HJK, MPS, JäPS) fysioterapeutti ammatin ohella. Olen toiminut myös Palloliiton eri maajoukkueissa fysioterapeuttina sekä Uudenmaan Piirinjoukkueissa valmentajana. Tällä hetkellä työskentelen osittain myös Järvenpään Palloseurassa tyttöpuolen valmennuspäällikkönä. 

Olen erikoistunut selkärangan toimintaan ja terapeuttiseen harjoitteluun Maitland Conceptiin, jossa mielestäni tärkeitä elementtejä ovat potilaskeskeisyys, kliininen tutkiminen ja manuaaliset liiketekniikat, jotka auttavat toteuttamaan mahdollisimman aktiivista kuntouttamista. Vastaanotolla käytän myös akupunktiota tarvittaessa kuntoutuksen tukena. 

Minulla on vahva urheiluvammojen sekä kasvuikäisten rasitusvammojen kuntoutus kokemus sekä tuki-ja liikuntaelinten aktiivinen kuntoutus myös leikkausten jälkeen. 

Teen mielelläni myös yhteistyötä eri urheilujoukkueisiin sekä tarvittaessa kotikäyntejä.

Maitland Concept fysioterapia 45min – 73€ (kela korvaus 6€)
 Maitland Concept fysioterapia 60min – 80€ (kela korvaus 8€)