top of page

Meiju Jauhiainen

Olen toiminut päätoimisena fysioterapeuttina vuodesta 2017 lähtien ja ohjannut säännöllisesti ryhmäliikuntaa vuodesta 2009. Minulla on vahva terapeuttisenharjoittelun ohjaamisen kokemus ja leikkausten jälkeinen kuntoutus on tuttua kuntoutussairaala maailmasta. Olen kouluttautunut PhysioPilates ohjaaja taso III ja ProMethod-valmentaja.

Olen erikoistunut äitiys- ja lantionpohjanfysioterapiaan, erkaumanhoitoon ja selkärangan manuaaliseen tutkimiseen ja hoitamiseen. Lisäkouluttaudun koko ajan lisää, viimeisimpänä urheilufysioterapian lisäkoulutukset olkanivelen ja rintakehän-alueelle. Tuki- ja liikuntaelinvaivoissa autan mielelläni niin nuoria, työikäisiä kuin senioreitakin.

Liikunta on ollut lähellä sydäntäni koko elämäni ajan. Liikunnanriemu löytyi ensimmäisestä lajistani muodostelmaluistelusta, ja nyt jo vuosien ajan olen voinut yhdistää liikunnanharrastamisen ja työn yhteen ohjaamisen muodossa. Oma lempilajini on pilates, jota ohjaan viikoittain. Pilateksen lisäksi ohjaan myös muita lattia-ja spinningtunteja.

Toimin työssäni eri lajien urheilijoiden parissa, kuten voimistelu ja koripallo, jonka tavoitteena tukea nuorta urheilijaa kohti huippua. Kivutta treenaamalla saavutetaan parempia tuloksia lajin kuin lajin  parissa!

Teen myös fysioterapiaa kotikäynteinä, kysy ihmeessä lisää ajanvarauksen yhteydessä!

Fysioterapeutti Meiju Jauhiainen, fysioterapia Järvenpää, Pilates Järvenpää

Varaa aika fysioterapiaan nettijanvarauksen kautta tai soittamalla minulle numeroon 045 111 2441. 

Varaathan aina ensikäynnille 60 min. fysioterapia-ajan.

bottom of page