top of page

Terhi Uusi- Luomalahti

Olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2000. Olen itse ollut aktiivinen urheilija ja jalkapallossa pelannut aina maajoukkueessa asti.

 

Vuoden 2006 jälkeen lopetin aktiiviuran ja olen siitä asti valmentanut nuoria sekä aikuisia jalkapallossa (HJK, MPS, JäPS) fysioterapeutti ammatin ohella. Olen toiminut myös Palloliiton eri maajoukkueissa fysioterapeuttina sekä Uudenmaan Piirinjoukkueissa valmentajana. 

Olen erikoistunut selkärangan toimintaan ja terapeuttiseen harjoitteluun Maitland Conceptiin, jossa mielestäni tärkeitä elementtejä ovat potilaskeskeisyys, kliininen tutkiminen ja manuaaliset liiketekniikat, jotka auttavat toteuttamaan mahdollisimman aktiivista kuntouttamista.

 

Vastaanotolla käytän myös akupunktiota tarvittaessa kuntoutuksen tukena. 

 

Minulla on vahva urheiluvammojen sekä kasvuikäisten rasitusvammojen kuntoutus kokemus sekä tuki-ja liikuntaelinten aktiivinen kuntoutus myös leikkausten jälkeen. 

Teen mielelläni myös yhteistyötä eri urheilujoukkueisiin sekä tarvittaessa kotikäyntejä.

Fysioterapeutti Terhi Uusi-Luomalahti, fysioterapia Järvenpää

Varaa aika fysioterapiaan nettijanvarauksen kautta tai soittamalla minulle numeroon 044 505 5622

Voit myös laittaa ennen ajanvarausta minulle sähköpostia osoitteeseen terhi@fysiolink.fi

Maitland-concept

on maailmassa laajimalle levinnyt ortopedisen manuaalisen fysioterapian menetelmä. Australialainen Greoffrey D. Maitland aloitti konseptin kehittämisen -60 luvulla. Konsepti on kliininen ongelmien ratkaisumenetelmä tuki- ja liikuntaelimistön sekä neuraalikudoksen häiriöihin.

Tärkeitä elementtejä Maitland-conceptissa ovat potilaskeskeisyys, kliininen tutkiminen ja siihen liittyvä päätöksenteko, toistuva analyyttinen arviointiprosessi, kliinisen tiedon ensisijaisuus sekä manuaaliset liiketekniikat.

bottom of page