top of page

Pilates

FysioLinkin pilatestunnit ohjaavat koulutetut fysioterapeutit Anniina Moilanen, Anu Kärkkäinen ja Meiju Jauhiainen. Tunneilla pilatesharjoitteluun  on yhdistetty fysioterapeuttinen osaaminen, joten harjoittelu on turvallista. FysioLinkin pilatestunneilla käytetään osassa liikkeitä apuna pilates pienvälineitä sekä pieniä käsipainoja tehostamaan liikkeiden vaikutusta. Jokaisella tunnilla liikkeet tehdään omaan tahtiin ja omaa kehoa kuunnellen.

 

Pilates on kehonhallinta tekniikka, joka perustuu 34 klassisen pilateksen liikkeeseen. Se vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Pilates-harjoitteet käynnistyvät keskivartalon syvien lihasten aktivoitumisesta, ja useimmiten ne toteutetaan lateraalisen hengityksen rytmissä.

Pilateksessa tavoite on sitoa kehon eri osat hyvään toiminnalliseen yhteyteen toistensa kanssa. Menetelmän harjoittelu vaatii tarkkaa keskittymistä ja harjoitteiden puhdasta suorittamista, jotta siitä saisi parhaan mahdollisen hyödyn irti.

Pilatesmenetelmä on ollut koko olemassaolon muutoksessa pyrkien mukautumaan uuteen tietoon ja yhdistämään se vanhempiin oivalluksiin ja kokemuksiin. Näin siitä on muovautunut vuosikymmenten saatossa huippuunsa hiottu kehonhallintamenetelmä, joka vahvistaa selkärankaa tukevia syviä lihaksia ja keskivartaloa tehokkaasti. Kohentaa ja ylläpitää ryhtiä ja pitää selkärangan terveenä ja liikkuvana.

Pilates sopii kaiken ikäisille liikuntaa aloittelevista huippu-urheilijoihin, kuntoutuksen tueksi, synnytyksestä palautuville ja heille jotka haluavat terveen ja tasapainoisen vartalon.

Keskiviikkoisin Pilates
klo18.30-19.30

 

Sunnuntaisin Pilates
klo17.15-18.15

 

Pilatestuntien minimiasiakasmäärä on 5 ja maksimimäärä 12. Varaathan paikkasi tunneille ajoissa, viimeistään tuntia ennen tunnin alkua.

Vakiotuntien lisäksi FysioLinkillä onnistuvat myös yksilötunnit sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Kysy ihmeessä lisätietoja osoitteesta info@fysiolink.fi

Pilatestunnit Järvenpää _ FysioLink.fi.jpg

Pilates hinnasto

Tutustu hinnastoon ja varaa aikasi haluamallesi pilates-tunnille

Varaa paikka

Varaa paikkasi pilates-tunnille ja vahvista keskivartalosi syviä lihaksia

Tutustu ohjaajiin

Tutustu lisää FysioLinkin pilatesohjaajiin Anniinaan, Anuun sekä Meijuun

bottom of page