top of page

Pilates

Pilates on kehonhallinta tekniikka, joka perustuu 34 klassisen pilateksen liikkeeseen. Se vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Pilates-harjoitteet käynnistyvät keskivartalon syvien lihasten aktivoitumisesta, ja useimmiten ne toteutetaan lateraalisen hengityksen rytmissä.

Pilateksessa tavoite on sitoa kehon eri osat hyvään toiminnalliseen yhteyteen toistensa kanssa. Menetelmän harjoittelu vaatii tarkkaa keskittymistä ja harjoitteiden puhdasta suorittamista, jotta siitä saisi parhaan mahdollisen hyödyn irti.

Pilatesmenetelmä on ollut koko olemassaolon muutoksessa pyrkien mukautumaan uuteen tietoon ja yhdistämään se vanhempiin oivalluksiin ja kokemuksiin. Näin siitä on muovautunut vuosikymmenten saatossa huippuunsa hiottu kehonhallintamenetelmä, joka vahvistaa selkärankaa tukevia syviä lihaksia ja keskivartaloa tehokkaasti. Kohentaa ja ylläpitää ryhtiä ja pitää selkärangan terveenä ja liikkuvana.

Pilates sopii kaiken ikäisille liikuntaa aloittelevista huippu-urheilijoihin, synnytyksestä palautuville ja heille jotka haluavat terveen ja tasapainoisen vartalon.

Pilates Voima on  pilatestunti, jossa tehdään perinteisiä pilatesharjoitteita pienien käsipainojen ja muiden pienvälineiden kanssa. Tunti sopii kaikille, tunnilla jokainen saa tehdä harjoitteet oman kuntonsa mukaisesti. 

Tiistaisin Pilates Voima klo 18.30-19.30

Keskiviikkoisin Pilates klo 18.30-19.30

Sunnuntaisin Pilates klo 18.30-19.30

Pilatestunnit Järvenpää _ FysioLink.fi.jpg

Pilates hinnasto

Tutustu hinnastoon ja varaa aikasi haluamallesi pilates-tunnille

Varaa paikka

Varaa paikkasi pilates-tunnille ja vahvista keskivartalosi syviä lihaksia

Tutustu ohjaajiin

Tutustu lisää FysioLinkin pilatesohjaajiin Anniinaan, Anuun sekä Meijuun

bottom of page