top of page

Fysioterapia

Fysioterapiassa autetaan ihmisiä toiminta- ja liikuntakykyyn liittyvissä ongelmissa sekä ohjataan itsehoidossa ja liikunnassa arvioiden asiakkaan tilanteen ja kyvyn liikkua ja toimia myös arjessa.

 

Meillä FysioLinkillä fysioterapeutit yhdessä asiakkaan kanssa laativat suunnitelman toimintakyvyn parantamiseksi ja ylläpitämiseksi. Näin todetaan, että asiakas saavuttaa optimaalisen toimintakyvyn. 

OMT Fysioterapia 

Ortopedinen Manuaalinen Terapia (OMT) on fysioterapian erikoisala, joka keskittyy henkilön fyysisen toimintakyvyn arviointiin, hermo-, lihas- ja nivelrakenteiden tutkimiseen ja terapiaan sekä toimintahäiriöiden ennaltaehkäisyyn.  Terapiamuotoina käytetään mm. manuaalisia tekniikoita ja terapeuttista harjoittelua. Asianmukaisella ohjauksella sekä omatoimisella harjoittelulla pyritään tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Lisäksi tutkimisessa ja terapiassa huomioidaan yksilöllisesti kunkin henkilön psykososiaaliset- ja ympäristötekijät.

Maitland Fysioterapia

Maitland-concept on maailmassa laajimalle levinnyt ortopedisen manuaalisen fysioterapian menetelmä. Australialainen Greoffrey D. Maitland aloitti konseptin kehittämisen -60 luvulla. Konsepti on kliininen ongelmien ratkaisumenetelmä tuki- ja liikuntaelimistön sekä neuraalikudoksen häiriöihin.

OMT fysioterapia Järvenpää _ FysioLink_edited.jpg

Fysioterapia hinnasto

Tutustu hinnastoon ja varaa aikasi fysioterapiaan tai OMT fysioterapiaan

Varaa aika

Varaa aikasi fysioterapiaan, OMT fysioteriaan tai Maitland Concept fysioteriaan.  

Tutustu ohjaajiin

Tutustu FysioLinkin fysioterapeutteihin Anniinaan, Anuun, Meijuun, Siniin ja Terhiin

bottom of page