top of page

Sini Ahola

Olen fysioterapeutti vuosimallia 2013 ja lisäksi PhysioTrainer, Promethod-valmentaja sekä ryhmäliikuntaohjaaja. Sydämeni asia on liikuttaa ihmisiä kohti parempaa mielen ja kehon hyvinvointia.

Fysioterapian saralla olen työskennellyt kaiken ikäisten neurologisten sekä tuki-ja liikuntaelin ongelmien kanssa painivien asiakkaiden parissa, tehnyt kotikäyntejä ikääntyneiden luona ja ohjannut mm. nuoria urheilijoita lajin parissa. Rakastan liikkumista ja liikuttamista. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuodesta 2009 ja yksilövalmennukseen opiskelin syvennystä fysioterapeuteille suunnatusta personal trainer (PhysioTrainer) -koulutuksessa. 

Fysioterapialla haluan edesauttaa ihmisten mielen ja kehon hyvinvointia huomioiden ihmisen kokonaisvaltaisesti. Tätä varten olen halunnut syventää osaamistani ja erikoistunut psykofyysiseen fysioterapiaan. Psykofyysisen fysioterapian menetelmin voidaan edistää esimerkiksi kehon hahmottamista, lievittää kipua, oppia stressinhallintaa ja rentoutumista sekä lisätä yksilön tietoisuutta omista voimavaroistaan.


Ole rohkeasti yhteydessä varaamalla aika ajanvarauksesta tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Fysioterapeutti Sini Ahola, Fysioterpia Järvenpää

Varaa aika fysioterapiaan nettijanvarauksen kautta tai soittamalla minulle numeroon 050 555 5532

Voit myös laittaa ennen ajanvarausta minulle sähköpostia osoitteeseen sini@fysiolink.fi

bottom of page