Meiju Jauhiainen

Olen toiminut päätoimisena fysioterapeuttina vuodesta 2017 lähtien ja ohjannut säännöllisesti ryhmäliikuntaa vuodesta 2009. Minulla on vahva terapeuttisenharjoittelun ohjaamisen kokemus ja leikkausten jälkeinen kuntoutus on tuttua kuntoutussairaala maailmasta. Olen kouluttautunut PhysioPilates ohjaaja taso III ja ProMethod-valmentaja

Olen erikoistunut äitiys- ja lantionpohjanfysioterapiaan, erkaumanhoitoon ja selkärangan manuaaliseen tutkimiseen ja hoitamiseen. Lisäkouluttaudun koko ajan lisää, viimeisimpänä urheilufysioterapian lisäkoulutukset olkanivelen ja rintakehän-alueelle. Tuki- ja liikuntaelinvaivoissa autan mielelläni niin nuoria, työikäisiä kuin senioreitakin.

Liikunta on ollut lähellä sydäntäni koko elämäni ajan. Liikunnanriemu löytyi ensimmäisestä lajistani muodostelmaluistelusta, ja nyt jo vuosien ajan olen voinut yhdistää liikunnanharrastamisen ja työn yhteen ohjaamisen muodossa. Oma lempilajini on pilates, jota ohjaan viikottain. Pilateksen lisäksi ohjaan myös FasciaMethod, FlowJooga ja muita lattia-ja spinningtunteja.

Toimin työssäni eri lajien urheilijoiden parissa, kuten voimistelu ja koripallo, jonka tavoitteena tukea nuorta urheilijaa kohti huippua. Kivutta treenaamalla saavutetaan parempia tuloksia lajin parissa!

Teen myös fysioterapiaa kotikäynteinä, kysy ihmeessä lisää ajanvarauksen yhteydessä!

Fysioterapia 45 min – 68€ (kela korvaus 6€)
Fysioterapia 60 min – 75€ (kela korvaus 8€)

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.